Officiële opening voor buurt en buurtgenoten

Zaterdag 31 augustus

Gedurende de afgelopen vier jaar is de boerderij met drie grote schuren stap voor stap veranderd in een groene, gezellige woongemeenschap van vijftien huizen.

Nu de woningen zijn opgeleverd en (bijna) iedereen is verhuisd, willen wij de buurt en buurtgenoten graag beter leren kennen en hen de gelegenheid geven om ons project van dichtbij te zien. Op zaterdag 31 augustus openen we officieel met een programma voor de buurt, familie en vrienden.

Ochtendprogramma voor buren en buurtgenoten.

  • 10:30u, inloop en ontvangst
  • 10:50u, presentatie ochtendprogramma
  • 11:00 – 11:30u, Arneco-tours, verschillende wandelingen over het terrein waarbij onze eigen gidsen vertellen over de historie, het ontwikkelen van een duurzame woongemeenschap, het bouwen van energiezuinige woningen en/of stadslandbouw (opgave voor deelname ter plekke)
  • 12:30 – 14:00u, een vegetarische potluck* picknick in het gras (*een potluck is een gezamenlijke maaltijd waarbij deelnemers zelf eten meebrengen (vaak zelf bereid) en delen met de andere aanwezige gasten)

Doorlopend: fotoexpositie, speelplekken voor kinderen, een ladderbar voor koude en warme dranken, speeddaten met een Arnecoër, een open-huizen-route.

Aanmelding

Het openingsprogramma bestaat uit verschillende onderdelen. In verband met de voorbereiding van sommige onderdelen en de catering, vragen we u aan te melden als u van plan bent te komen via dit formulier.

Vervoer

We stellen het zeer op prijs als u met het OV of de fiets komt. Wilt u toch de auto gebruiken, navigeer dan op Frida Heilstraat 5, daar kunt u ook de auto parkeren.

Foto: Harmen van Twillert

Pin It on Pinterest

Share This